علت مشکل را یافتم در پیکربندی-> تنظیمات پایه -> تنظیمات مشتری وقتی تیک گزینهی «برای محصولات قابل دانلود نیاز به ثبت نام است» را میزنم دکمه پرداخت به عنوان میهمان از کار میافتد.
سلام خسته نباشید من وقتی فیلد های مربوط به ثبت نام رو پر میکنم و ثبت نام رو میزنم صفحه لود میشه ولی ثبت نمیشه و تغییری ایجاد نمیشه و ی مشکل دیگ اینک کاربر مهمان که میخواد خرید کنه ارور میده که وارد کردن کشور الزامی است من تنظیمات مربوطه رو انجام دادم و الزامی بودن رو حذف کردم ولی مشکل حل نشد راهنمایی بفرمایید
گاهی اوقات پلاگین هایی که آپدیت نیستن، مشکل ساز میشن برای باقی کدها. الزاما خود پلاگین ها دچار مشکل نمیشن. لطفا هر اروری که دریافت میکنید رو همراه با لاگ سیستم که در بخش گزارش وقایع و هشدارها ثبت میشن، ذکر کنید تا راهنمایی بشید. صرفا دونستن اینکه شما با ارور مواجه شدید، اطلاعات کافی برای حل مشکل نمیده متاسفانه.
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be