سلام. من میخواستم SSL رو توی سایتم فعال کنم تا سایتم امن باشه. کاراش رو هم انجام دادم. حالا توی قسمت مدیریت که میرم همه چیز اوکی و درسته اما توی فروشگاه عمومی که میرم، سایتم ناامنه و تغییری نکرده. همون HTTP مونده. مشکل از ناپ کامرسه؟ من از 3.90 استفاده میکنم. چیکار کنم درست بشه؟ مرسی
با سلام خیر مشکل از ناپ کامرس نیست. در مرورگرهای جدید قابلیتی وجود دارد که اگر ترکیبی از محتوای امن و ناامن در سایت وجود داشته باشد، کانکشن اجباراًِ، بصورت ناامن ایجاد میکند. سایت خود را چک کنید تا ببینید آیا لینک، عکس و یا محتوای دیگری دارید که لینک HTTP داشته باشد یا خیر. در صورت پیدا کردن و رفع این ایراد، SSL شما به درستی کار خواهد کرد. موفق باشید
برچسب: کار نکردن SSL، مشکل SSL، کانکشن SSL کار نمیکند، مشکل با اس اس ال، ارتباط امن، ارتباط ناامن، کانکشن امن، کانکشن ناامن
1
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
شما می توانید تنها با وارد کردن شماره موبایل خود و دریافت کد ورود،
وارد حساب کاربری خود شده و یا عضو شوید. همچنین می توانید با وارد کردن ایمیل کاربری خود وارد حساب کاربری خود شوید .