جستجو
محصولات
    منو بسته
    29 دی 1403

تغییر فونت ناپ کامرس 4

7 سال پیش
    سلام
    من ناپ کامروس 4 رو نصب کردم و برای نصب فونت ایران سنس , داخل پوشه content پوشه fonts رو ساختم و فونت هارو با پسوندهای ..... و اضافه کردن کد css و ....
    ولی فونت هیچ تغییری نمی کنه؟ در حالی که من در ناپ کامروس 3.90 همین کار رو می کردم و فونت تغییر می کرد, کسی می تونه راهنمایی کنه که چیکار کنم ؟
    نقل قول
    0
    7 سال پیش
    سلام
    لطفا راه زیر را امتحان کنید. احتمالا مشکل رفع خواهد شد
    ابتدا در قسمت مدیریت کش (Cache) را پاک کنید.از این قسمت:

سپس کش (Cache) مرورگر خود را پاک کنید. ( با زدن CTRL+F5 در صفحه مرورگر)
    اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید
    *******************************************************************************************
    Be Who You Always Wanted To Be
    نقل قول
    0
    7 سال پیش
    ممنون ، همه اینکارها رو انجام دادم ولی نمی دونم چرا هیچ تغییری نمی کنه ، تو ورژن های قبلی من هیچ مشکلی از این بابت نداشتم ، الان یک هفته است درگیر این موضوع هستم ، واقعا نمی دونم چیکار کنم ، در ضمن فونت های خودشم که arial و ... هست رو هم حذف می کنم و یا عوض می کنم بازم تغییر نمی کنه!
    نقل قول
    0
    7 سال پیش
    روش تغییر فونت در ناپ کامرس 4.0 همانند نسخه 3.9 است.
    فایل زیر را دانلود کنید و در داخل پوشه Themes کپی کنید. فایل زیر شامل فقط فایلهای تغییر یافته می باشد و فونت پیش فرض را به فونت ایران سنس تغییر می دهد.

فونت ایران سنس تم پیش فرض ناپ کامرس 4.0
    اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید
    *******************************************************************************************
    Be Who You Always Wanted To Be
    نقل قول
    2
    09127857628