سلام لطفا کمکم کنید من دیروز SSL جدید رو روی سرور نصب کردم تا روی ناپ کامرس 4.00 امتحانش کنم و حالا سایت قفل شده web.config و ... رو هم چک کردم اما نتونستم راه حلی پیدا کنم لطفا راهنماییم کنید
برچسب ها: فعال کردن SSL ، خطای SSL ، خطای فعال سازی SSL ، فعال سازی SSL ، قفل شدن سایت با فعال سازی SSL ، قفل شدن سایت با نصب SSL
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
پس میتوانید به دیتابیس وصل شده و جدول [dbo].[Store] را جست و جو نمایید. در آن قسمت لیستی از فروشگاه ها با تمام امکانات را خواهید یافت. میتوانید SSL را غیرفعال نمایید تا از طریق بخش مدیریت آن را ویرایش نمایید و یا میتوانید از همان جدول بطور مستقیم آدرس موردنظر خود را ویرایش نمایید.
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be