سلام من اگر بخام نظرات در صفحه جدا باز نشه و در همان صفحه فرم و نظراتش باز بشه چکار باید بکنم ورژن ناپ کامرسم 3.9 تم ام پاویلیون هست ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
با سلام و تشکر من این پلاگین دانلود کردم و در مسیر پلاگین ها قرار دادم - نسخه 3.9
بعد از بارگذاری در لیست پلاگین هام نمی امد توی لیست دانلود ها که نگاه کردم دیدم این خطا را داده The parameters dictionary contains a null entry for parameter 'productId' of non-nullable type 'System.Int32' for method 'System.Web.Mvc.ActionResult ProductReviews(Int32)' in 'Nop.Web.Controllers.ProductController'. An optional parameter must be a reference type, a nullable type, or be declared as an optional parameter. Parameter name: parameters
شما می توانید تنها با وارد کردن شماره موبایل خود و دریافت کد ورود،
وارد حساب کاربری خود شده و یا عضو شوید. همچنین می توانید با وارد کردن ایمیل کاربری خود وارد حساب کاربری خود شوید .