دسته بندی
    بسته

تغییر URL سایت ناپ کامرسی

5 سال پیش
    #1736 نقل قول
    من قصد مهاجرت و عوض کردن URL سایت ناپ کامرسیم رو دارم. فایل هام رو کپی کردم و دیتابیسم رو هم آماده کردم. در پایگاه داده به جدول فروشگاه ها -Store table- رفتم و آدرس url و هاست رو تغییر دادم اما Internal Server error دریافت کردم.
    کار دیگه ای برای انجام هست؟ چیزی علاوه بر این ها باید تغییر بدم؟
    0
    5 سال پیش
    #1737 نقل قول
    شما سرور دیتابیس رو هم تغییر دادی؟ اگر تغیییر دادی، باید حتما مقدار "DataConnectionString" رو در فایل "dataSettings.json" در پوشه App_Data  هم تغییر بدی.
    0
    5 سال پیش
    #1740 نقل قول
    بله dataSettings.json رو تغییر دادم تا به دیتابیسم وصل بشه
    0
    5 سال پیش
    #1741 نقل قول
    اگر اتصال به دیتابیس برقراره و همچنان ارور دریافت میکنی، داخل دیتابیس جدول گزارشات که میشه log table رو چک کن. ببین اروری اونجا هست یا نه .اگه اونجا هم چیزی نیست، احتمالا مشکل از IIS هست
    0
    5 سال پیش
    #1742 نقل قول
    بله متاسفانه اونجا هم هیچ خطایی نیست. فکر کنم بهتر باشه با پشتیبانی هاستم تماس بگیرم
    0
    5 سال پیش
    #1746 نقل قول
    سلام
    بله بهتر هست که با پشتیبانی تماس بگیرید. اما می تونید قبل از این کار، مجوزهای پوشه ها رو چک بفرمایید. گاهی خطاهای داخلی به علت folder permissionsها، مثلا برای پوشه ی وبسایت رخ میدن.
    امیدوارم مشکل رو بتونید رفع کنید. لطفا نتیجه رو اینجا ذکر کنید تا دیگران درصورت نیاز بتونن استفاده کنن
    0
    اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید
    *******************************************************************************************
    Be Who You Always Wanted To Be
    5 سال پیش
    #1751 نقل قول
    واقعا ممنونم. ظاهرا مشکل همین بود. با تغییر مجوزها مشکل حل شد
    0
    دسته بندی ها