جستجو
محصولات
    منو بسته
    2 دی 1403

خطای The page isn’t redirecting properly

5 سال پیش
    من اخیرا سایتم را از یک هاست به هاست جدید منتقل کردم. ولی سایت بالا نمی آید و خطای زیر نمایش داده می شود:

The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

با فعالسازی لاگ و مشاده لاگ در پوشه logs پیام زیر بارها در لاگ ثبت شده بود:
    info: Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ControllerActionInvoker[3]
          Authorization failed for the request at filter 'Nop.Web.Framework.Mvc.Filters.WwwRequirementAttribute+WwwRequirementFilter'.

نکته جالب اینکه وقتی نسخه خام ناپ کامرس را می ریزیم صفحه نصب ناپ کامرس نشان داده می شود و می توان ناپ کامرس را نصب کرد.
    نقل قول
    0
    5 سال پیش
    در داخل پنل پلسک به بخش Hosting Settings بروید و در بخش Prefered domain گزینه www.yourdomain.com را انتخاب کنید.
    نقل قول
    1
    5 سال پیش
    من یک VPS دارم. هنگام نصب ناپ کامرس 4.20 خطای فوق را می دهد.
    نقل قول
    0
    5 سال پیش
    به کاربر IUSR به پوشه سایت دسترسی کامل (Full) بدهید.

راست کلیک روی پوشه سایت / گزینه Properties / زبانه Security / دکمه Edit / دکمه Add / تایپ IUSR /  دکمه OK /  تیک گزینه Full Control / دکمه OK / دکمه OK

نقل قول
    1
    2 سال پیش
    پشتیبانی محترم سلام
    متاسفانه بنده پس از خرید ssl و فعال شدن آن روی سایتم وارد بخش ادمین و ثبت نام یا ورود کاربر نمی شوم. اما سایت اوکیه و همه کالاها نمایش داده می شود. در هنگام ورود پیغام The page isn’t redirecting properly می دهد. با توجه به توضیحات شما اقدام کردم اما نشد!
    آدرس سایت : فروشگاه سه موج
    ممنون خواهم شد راهنمائی بفرمائید
    0
    09127857628