سلام من بعد از یک مدت برگشتم تا از سایتم مجددا استفاده کنم. دیدم خطا میده که به علت توقف پشتیبانی از ورژن 1 از recpatcha، نمیتونم وارد بشم. امکانش هست راهنماییم کنید؟ پیشاپیش ممنون
سلام برای رفع این مشکل باید به دیتابیس MS-SQL Server سایتتون برید و کوئری زیر رو اجرا کنید تا کپچا رو غیر فعال کنید. بعدا از طریق بخش مدیریت میتونید مجددا تنظیماتش رو انجام بدید.
UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.enabled'
0
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
"Setting" اسم جدول شما در پایگاه داده ی فروشگاه ساز ناپ کامرس هست. این یک کوئری ساده ست. لطفا مجددا امتحان کنید و اگر این بار هم کار نکرد، یک عکس از جداولتون برای من بفرستید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.
0
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
جهت استفاده ی دوستان در آینده، این کوئری ها رو اینجا قرار میدم:
UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.enabled'; UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.showonloginpage'; UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.showonregistrationpage'; UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.showoncontactuspage';
به MS-SQL سرور هاستتون مراجعه کنید. به لیست جداول ناپ کامرستون برید. کوئری های موردنیازتون رو یکی یکی اجرا کنید و سایتتون رو از طریق IIS سرورتون ری استارت کنید.
این کار کپچا رو در صفحات ورود، ثبت نام و تماس با ما غیرفعال میکنه. بعد از ورود به حساب کاربری مدیریت در وبسایت، میتونید تنظیمات کپچا رو ویرایش کنید.
0
شما می توانید تنها با وارد کردن شماره موبایل خود و دریافت کد ورود،
وارد حساب کاربری خود شده و یا عضو شوید. همچنین می توانید با وارد کردن ایمیل کاربری خود وارد حساب کاربری خود شوید .