سلام من بعد از یک مدت برگشتم تا از سایتم مجددا استفاده کنم. دیدم خطا میده که به علت توقف پشتیبانی از ورژن 1 از recpatcha، نمیتونم وارد بشم. امکانش هست راهنماییم کنید؟ پیشاپیش ممنون
سلام برای رفع این مشکل باید به دیتابیس MS-SQL Server سایتتون برید و کوئری زیر رو اجرا کنید تا کپچا رو غیر فعال کنید. بعدا از طریق بخش مدیریت میتونید مجددا تنظیماتش رو انجام بدید.
UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.enabled'
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
"Setting" اسم جدول شما در پایگاه داده ی فروشگاه ساز ناپ کامرس هست. این یک کوئری ساده ست. لطفا مجددا امتحان کنید و اگر این بار هم کار نکرد، یک عکس از جداولتون برای من بفرستید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید ******************************************************************************************* Be Who You Always Wanted To Be
جهت استفاده ی دوستان در آینده، این کوئری ها رو اینجا قرار میدم:
UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.enabled'; UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.showonloginpage'; UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.showonregistrationpage'; UPDATE Setting SET [Value] = 'False' WHERE [Name] = 'captchasettings.showoncontactuspage';
به MS-SQL سرور هاستتون مراجعه کنید. به لیست جداول ناپ کامرستون برید. کوئری های موردنیازتون رو یکی یکی اجرا کنید و سایتتون رو از طریق IIS سرورتون ری استارت کنید.
این کار کپچا رو در صفحات ورود، ثبت نام و تماس با ما غیرفعال میکنه. بعد از ورود به حساب کاربری مدیریت در وبسایت، میتونید تنظیمات کپچا رو ویرایش کنید.