دسته بندی
    بسته

عدم نمایش پاسخ در ماژول Product Reviews

4 سال پیش
    #1986 نقل قول
    با سلام من از ماژول Product Reviews نسخه 3.9 استفاده کردم همه چی اکی بوده فقط پاسخی که مدیر به نظر میده را نشان نمیده
    ایا باید تنظیمی جایی انجام داد یا در کد ویرایشی کرد ا این مورد اکی بشه
    ممنون میشم دوستان کمک کنند پاسخ بدهند
    0
    طراحی قالب اختصاصی برای ناپ کامرس
    4 سال پیش
    #1987 نقل قول
    سلام، این بررسی زیر برگه است ، زیرا شما از افزونه برگه سریع استفاده می کنید و "فعال کردن برگه بررسی محصولات" را از تنظیمات افزونه (/ مدیر / TabAdmin / تنظیمات) فعال کنید. اگر این گزینه را از تنظیم برگه انتخاب کنید ، مشتری می تواند "افزودن نظر خود را" / "اولین کسی باشید که این محصول را مرور می کند" را در صفحه جزئیات محصول مشاهده کنید و با کلیک روی پیوند ، مشتری به صفحه بررسی نوشتن هدایت می کند. اگر می خواهید "رتبه بندی" / "شروع" را در ProductBox نشان دهید ، باید "اجازه بررسی مشتری" را در محصول از پنل مدیریت بررسی کنید یا می توانید یک سؤال sql برای نوشتن این زمینه بنویسید.

یا برای مدیریت بهتر نظرات کاربران از پلاگین رایگان نظرات کاربران استفاده کنید.

0
    4 سال پیش
    #2017 نقل قول
    سلام من زیاد متوجه منظور شما نشدم
    اما از همین ماژول استفاده کردم
    https://ima9ines.com/en/product-reviews-plugin
    که این مشکل برام پیش اومد
    0
    4 سال پیش
    #2019 نقل قول
    بعضی از پلاگین های رایگان مشکل دارند و به دلیل اینکه دسترسی به سورس آنها وجود ندارد امکان رفع ایراد آنها وجود ندارد.
    می تونید سفارش بدهید یکی پلاگین اش رو بنویسه. اینطوری خیالتون راحته که به هر صورت بخواهید میشه تغییرش داد.
    1
    4 سال پیش
    #2020 نقل قول
    سلام
    مشکلی ندارم اگر یکی همونم اصلاح کنه هزینه اش میدم
    شما خودتان انجام میدید؟
    0
    4 سال پیش
    #2022 نقل قول
    سلام بله انجام میدیم
    تماس بگیرید
    0
    4 سال پیش
    #2027 نقل قول
    سلام من مشکلم به کمک خود مهندس حمیدی با معرفی یک ماژول به نام quick tab حل شد
    0
    دسته بندی ها