جستجو
محصولات
    منو بسته
    3 دی 1403

استفاده از نام کاربری بجای آدرس ایمیل برای ورود به سایت

8 سال پیش
    آیا راهی وجود دارد که کاربران برای ورود به سایت (لاگین) و یا ثبت نام از نام کاربری بجای آدرس ایمیل استفاده کنند ؟
    نقل قول
    0
    8 سال پیش
    بخش مدیریت > منوی تنظیمات > تنظیمات مشتری :
    تیک زدن گزینه "فعال سازی نام کاربری"

البته ترجیحا بهتر است از آدرس ایمیل استفاده شود. از آدرس ایمیل مشتری می توان برای بازیابی رمز عبور ، ارسال صورتحساب و غیره استفاده نمود.

برچسب ها: نمایش نام و نام خانوادگی ، نمایش نام کاربر ، نمایش فامیلی کاربر ، اسم کاربر ، ورود با نام کاربری ، لاگین با نام کاربری
    نقل قول
    0
    8 سال پیش
    سلام
    در خصوص همین موارد ;
        آیا راهی وجود دارد که کاربر با ایمیل ثبت نام کند اما پس از ورود نام یا نام کاربری او در قسمت لاگین او نوشته شود؟ , چون در این حالت ارتباط بهتری با مشتری برقرار می شود.
    نقل قول
    0
    8 سال پیش
    بله
    بخش مدیریت > منوی تنظیمات > تنظیمات مشتری :
    تنظیم گزینه "قالب نام مشتری"  
    نقل قول
    0
    8 سال پیش
    باید عرض کنم که راه حلی را که ذکر کردید را تست کردم متاسفانه جواب نداد
      و از راه دیگری به مقصود رسیدم

در همان قسمتی که شما فرموده بودید دو تا تیک نیاز داشت  :
    بایستی نام کاربری فعال شده
    و همچنین مجوز تغییر نام کاربری نیز به مشتری داده شود.
    نقل قول
    0
    7 سال پیش
    من این تنظیمات را انجام می دهم اما باز با ایمیل وارد سایت می شود . باید چه کنم ؟
    نقل قول
    0
    7 سال پیش
    هنگام ثبت نام در سایت بطور پیش فرض مقداری که به عنوان آدرس پست الکترونیک وارد می شود به عنوان نام کاربری نیز ذخیره می شود.

در بخش مدیریت / منوی مشتریان / مشتریان
    تصویر زیر را می بینید:

حال هنگامی که روش ورود به سایت را به نام کاربری بجای آدرس ایمیل تغییر می دهید. ، کاربرانی که قبلا ثبت نام کرده اند با نام کاربری (همان آدرس ایمیل) لاگین می کنند و می توانند مقدار نام کاربری خود را تغییر دهند و با نام کاربری جدید وارد سایت شوند.

از این پس در فرم ثبت نام علاوه بر آدرس ایمیل , نام کاربری نیز درخواست می شود و ورود به سایت از طریق نام کاربری بجای آدرس ایمیل انجام می گیرد.
    بصورت تصویر زیر:

نقل قول
    0
    7 سال پیش
    موردی که شما فرمودید را تست کردم جواب می دهد و درست است . اما نمایش نام با ایمیل یا نام کاربری جالب به نظر نمی رسد بهتر این است که با نام و نام خانوادگی نمایش داده شود . مثلا بالا نوشته شود علی قاسمی . البته این تنظیم در پنل مدیریت هست (نمایش نام و نام خانوادگی) اما کار نمی کند
    نقل قول
    0
    7 سال پیش
    عدم نمایش نام کاربری و یا نام و نام خانوادگی کاربر  یک اشکال در ناپ کامرس بود که در نسخه 3.90 رفع شده است.
    برای رفع مشکل فوق ناپ کامرس را به نسخه جدید ارتقا دهید.
    نقل قول
    0
    09127857628